Onze Clublessen

Algemene informatie over onze clublessen

leskalender

Je danst in een groep die het beste bij je niveau past. Je krijgt klassikaal les, daarnaast besteden de docenten aandacht aan de individuele dansvorderingen.

Heb je niet zo’n zin om fanatiek te sporten, wil je wel gezond bewegen, maar ook gezellig praten, dan is stijldansen in de clubles een goed idee. Daar doe je het allemaal, en na een paar lessen zelfs tegelijkertijd!

De clublessen zijn geschikt voor elke leeftijd (vanaf 12 jaar). Je hoeft geen partner te hebben om in te schrijven voor de clublessen, ze zijn voor paren en singles. Heb je wel een relatie, maar wil je toch alleen komen dansen, dan ben je van harte welkom en zeker niet de enige. Stijldansen is een sport, net als tennis en voetbal, je hoeft dat niet samen te doen.

Ben je 12 jaar of ouder en nieuwsgierig wat je ouders of opa en oma nu eigenlijk bedoelen met hun enthousiaste verhalen over dansles? Stijldansen was vroeger wat nu Facebook of what’s app is. Gewoon een plek om elkaar te ontmoeten. Vindt je moeder het een goed idee dat je gaat stijldansen..? Wij kunnen je vertellen waarom;-). Kom gewoon eens kijken, stijldansen is leuker dan je nu misschien denkt !


Lees hier verder over de lessen:

Lesprogramma Brons → – Lesprogramma Zilver → – Lesprogramma Zilver-ster → – Lesprogramma Goud→ –

Lesprogramma Goud-ster → – Lesprogramma Topklasse →