Onze Clublessen

Algemene informatie over onze clublessen

Leskalender

Je danst in een groep die het beste bij je niveau past. Je krijgt klassikaal les, daarnaast besteden de docenten aandacht aan de individuele dansvorderingen.

Heb je niet zo’n zin om fanatiek te sporten, wil je wel gezond bewegen, maar ook gezellig praten, dan is stijldansen in de clubles een goed idee. Daar doe je het allemaal, en na een paar lessen zelfs tegelijkertijd!

Je danst op een nieuwe wedstrijd-dansvloer, graag schone (dans)schoenen met gladde zolen meenemen naar je les. Er is eventueel een Schoenenfonds aanwezig, zodat je tijdens de les op dansschoenen kunt dansen

De clublessen zijn geschikt voor elke leeftijd (vanaf 14 jaar). Je hoeft geen danspartner te hebben om in te schrijven voor de clublessen. Ben jij een solodanser? Meld je dan aan voor DanceMatch, ons programma waarin zoveel mogelijk solodansers een danspartner vinden. Heb je wel een relatie, maar wil je toch alleen komen dansen, dan ben je van harte welkom en zeker niet de enige. Stijldansen is een sport, net als tennis en voetbal, je hoeft dat niet samen te doen.

Lees hier verder over de lessen:

Lesprogramma Brons → – Lesprogramma Zilver → – Lesprogramma Zilver-ster → – Lesprogramma Goud→ –

Lesprogramma Goud-ster → – Lesprogramma Topklasse →