Zaans Zilver

senioren

Weet je nog, stijldansen? Hoe gezellig en romantisch?

Het kan in de Westzijde! Je bent welkom in onze dansschool nieuwe stijl, iedereen is welkom, je hoeft geen partner te hebben om je aan te melden. Wij dansen heer-dame, heer-heer en dame-dame, naar eigen keuze.

Sinds twee jaar danst de Zaans Zilver groep, beginnende en gevorderde dansers vanaf ca. 65 jaar. Spannend om alleen te komen? Nee hoor, je zult merken dat je je direct thuis voelt.

De lessen starten om 10.00 uur en duren 1,5 uur met een korte koffiepauze. In een rustig tempo en met veel herhaling zorgt een deskundig team ervoor dat u met plezier op de dansvloer staat en uw lichaam op een gezonde manier belast. 

Op maandagochtend dansen de gevorderde dansers, op woensdagochtend de beginners.

De lessen starten vanaf maandag 1 oktober. 

De dansschool volgt de schoolvakanties.
De lessen kosten € 10,00 per persoon per les. Wanneer u instroomt in de Zaans Zilvercursus tellen we de lessen tot einde van het dansseizoen in de zomer. U kunt op twee verschillende manieren betalen:
– in maandelijkse termijnen van € 50,- evt. met een restbedrag aan het einde, via automatische incasso
– het volledige bedrag in z’n geheel voldoen bij aanvang van de 1e les, pin of contant. Bij aanmelden voor het hele seizoen (30 lessen), krijg je bij deze optie € 30,- korting, je betaalt dan € 270,-.

Schrijf je in!