Opfrislessen

Fris je dansvaardigheid op, kom gezellig meedoen!

Dansschool Lekker Stijldansen geeft speciale Opfrislessen. Heb je vroeger gedanst en lijken de basispassen en figuren flink weggezakt? Dan is deze les perfect voor jou! Er zijn twee mogelijkheden:

  • Introductiecursus van 5 lessen, start nieuwe cursus: donderdag 12 september 19.30 uur
  • Opfrisles, losse lessen waarvoor je je niet hoeft aan te melden, elke week op zondag 17.00 uur

Aanmelden voor de losse opfrislessen kun je tot op het laatste moment doen. Je betaalt je cursus of les voordat deze begint aan de bar, mocht je dat nog niet online gedaan hebben. Zo kun je op elk moment beginnen met dansen, spontaan een les meedoen na Danscafé Ginger (regelmatig op zondag 14.00 – 17.00), een extra les volgen of figuren van vorig jaar herhalen waar je moeite mee had.

Vaste figuren of passen staan in deze cursus niet op de planning. We zien per week welke niveaus we in huis hebben en zorgen ervoor dat er op maat lesgegeven wordt! Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat een les voor jou misschien niet zo nuttig is of het niveau te laag of te hoog is, wij passen de les aan zodat hij past bij jouw niveau!

Wist je dat het na het volgen van (een) opfrisles(sen) mogelijk is om in te stromen in het reguliere dansseizoen? Interesse? Neem dan contact met ons op of bespreek het na afloop van de les(sen) met de docente!

Lestijd   

Donderdag 19.30 uur (5 lessen vanaf 12 september) en zondag, 17.00 – 18.00 uur (losse lessen)

Kosten
De kosten voor de opfriscursus zijn € 50,00 per persoon, voor 5 lessen. De losse opfrislessen kosten telkens € 15,– p.p. Aanmelden en betalen is online mogelijk. Kies voor een Korte cursus kaart of een Dans-wanneer-je-wil kaart. Betaling  aan de bar, pin of contant is eveneens mogelijk

Schrijf je in!