Openingsdans Bruidsparen
Dans de sterren van de hemel op jullie bijzondere dag!

Bruidsparen

Ga je binnenkort trouwen en wil je graag het bal openen? Met een aantal privélessen verras je al je gasten!

Voor bruidsparen is een speciaal programma ontwikkeld. Na het volgen van vijf tot 8 privélessen ben je in staat vol vertrouwen de dansvloer op te stappen, jezelf in een mooie danshouding te presenteren en onder groot applaus de openingsdans te doen.

Het programma biedt de basisstappen van de quickstep of een andere Ballroom- of Latindans naar keuze. Er wordt aandacht besteed aan danshouding, techniek en aan het omgaan met je zenuwen. Geen maatgevoel? Geen probleem, bij ons leer je alles wat nodig is om op je bruiloftsfeest te kunnen stralen.

Je danst op de muziek van je keuze, eventueel in overleg met de band, qua danstempo. Onze geluidstechnicus is altijd bereid jullie muziek optimaal te mixen, qua tempo en overvloeien van verschillende nummers in elkaar . De prijs hiervoor is € 50,- per mix. Je krijgt de mix via app, mail of op je eigen usb stick.

Dansschool Lekker Stijldansen werkt samen met Maarten van Schalm, ervaren dansdocent. Openen met quickstep, rumba of samen met ons een eigen choreografie bedenken? Laat je fantasie de vrije loop, alles is mogelijk!

Wij maken openingsdansen voor broeken en jurken, equality dansers zijn meer dan welkom.

huwelijk equality 6

De gehele openingsdans wordt ingestudeerd, zodat je op de avond zelf ten volle kan genieten!

Leren dansen samen met je bruidsgasten? Vraag naar het groepspakket.

Hebben jullie elkaar op onze dansschool ontmoet? Dan krijgen jullie de openingsdans van ons cadeau.

Lestijden in overleg. Kosten per les: € 70,- of ons bruidsparenpakket van 5 lessen voor € 325,-. Gespreide betaling is mogelijk. Pinautomaat aanwezig.

Meld je aan voor je eerste bruidsparenles!