Play & Dance

Speciaal voor jonge ouders!

Is jouw kind ook overal bij? Hoe leuk ook, langzamerhand zin om weer eens iets samen met je partner of andere volwassenen te doen? Kom naar Play & Dance op zatshutterstock_478483852erdagmiddag, een uniek concept dat alléén in onze dansschool wordt aangeboden.

Om jonge ouders gelegenheid te geven samen te dansen is er een les ontwikkeld met een speciaal kinderprogramma onder begeleiding van een Vrije School docent en een ervaren oppas. Er wordt geknutseld, voorgelezen, gespeeld, een verhaal verteld en zo meer. Zo heb je een uurtje alle aandacht voor elkaar en is jouw kind ook happy.

De les is op zaterdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur. In deze cursus leer je als beginner van de Ballroom dansen de quickstep en de tango en van de Latin dansen de chacha en de jive. Als we gevorderden in huis hebben lessen we de drie Ballroom dansen quickstep, Engelse wals, tango en de Latin dansen chacha, rumba en jive. Hebben we toevallig ver gevorderden of wedstrijddansers in huis, dan maken we een uitstapje naar meer..

In onze dansschool dansen we in heer-dame, heer-heer en dame-dame combinaties, naar eigen keuze.

Zoshutterstock_162498866rg dat je op tijd bent zodat de kinderen rustig hun plek kunnen vinden.

Play & Dance is een cursus van 5 lessen en kost als geheel € 50,00 per persoon voor de dansles + € 20,00 per kind voor het kinderprogramma.

Inschrijven en starten is gedurende het hele jaar mogelijk.

Schrijf je in!