Clublessen - Topklasse

Hier vindt je alle informatie over ons danslesprogramma 'Topklasse'

Danscursus Topklasse

Topklasse is ons vervolg op de cursus Goud-ster. De combinaties van figuren worden ingewikkelder, ook je bewegingssnelheid gaat omhoog.

Aan het eind van de cursus kun je de volgende dansen uitvoeren:

engelse wals – tango – slow foxtrot – weense wals – quickstep – samba – chacha – rumba – paso doble – jive

Er zijn twee groepen Topklasse, beginners en gevorderden. De Topklasse beginners clubles kent een vast programma, voor de Topklasse gevorderden wordt het programma elk dansseizoen aangepast, zodat er steeds een afwisselend aanbod in figuren is.

Wanneer je twijfelt of je het wel leuk zal vinden kom dan de eerste les meedoen en beslis daarna of je blijft. Wil je zonder partner inschrijven en is de drempel erg hoog..? Kom dan vooral meedoen en ontdek dat je niet de enige bent. Wij zijn vriendelijke mensen, je voelt je vast snel thuis.

Eisen op het gebied van kleding hebben we niet. Onze dansvloer is geschikt voor dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Je kunt evt. schoenen uit ons Schoenenfonds gebruiken, ze staan in allerlei maten voor je klaar.

 

Onze danslessen zijn centraal te boeken via de Dans Hotspot, onze accommodatie. Je vindt hier ook ons lesrooster. De lessen starten vanaf 9 september 2019.

Leskalender

 

← Naar Cursus Goud-ster