Onze Danslocatie

Waar we te vinden zijn en een impressie van onze locatie.

De Locatie: Dansschool Lekker Stijldansen is gevestigd in het pand van de Dans Hotspot, Westzijde 71, 1506 EC in Zaandam.

De Dansvloer:  In de Dans Hotspot ligt een echte Junckers wedstrijddansvloer van 18 x 20 meter!

Schoeisel: Op de dansvloer zijn uitsluitend dansschoenen, balletschoenen of schoenen met een gladde en schone leren zool toegestaan. Het is mogelijk om stijldansschoenen te huren als je deze zelf niet bezit. Zo kun je de hele avond lekker stijldansen en hoef je niks aan te schaffen of op je sokken te dansen.

Danscafé Ginger: In de Dans Hotspot bevindt zich Danscafé Ginger, de horecagelegenheid die gebruikt wordt tijdens en na danslessen, tijdens vrijdansavonden.

Toegankelijkheid: De hele locatie is rolstoel toegankelijk. Er is een opritje naar de dansvloer en naar de bar, een tafel waar gemakkelijk rolstoelen onder kunnen, een invalidentoilet en zelfs een verlaagde bar.

Routebeschrijving

Auto

Komende vanaf Amsterdam vanaf de A10 de A8 volgen. Bij knooppunt Zaandam de A8 volgen en direct afslag Zaanstad Centrum nemen. Aangekomen bij de rotonde, prins Bernardplein, de tweede afslag nemen richting Centrum. Bij de 1e stoplichten linksaf de Westzijde in. Na het passeren van de Bullekerk en de Tuinstraat aan de rechterhand bevindt de oprit naar het parkeerterrein van onze locatie zich rechts, direct na de huizenrij. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Vanaf de Provincialeweg N203 in Zaandam, komende vanuit noordelijke of zuidelijke richting, ter hoogte van de Vincent van Goghweg,richting Purmerend Amsterdam afslaan, de Vincent van Goghweg vervolgen, voor de brug rechtsaf de Westzijde inslaan. Na het passeren van de Bullekerk en de Tuinstraat aan de rechterhand bevindt de oprit naar het parkeerterrein van onze locatie zich rechts, direct na de huizenrij. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Trein

Station Zaandam, wandelen via Stationsstraat en Westzijde, ca. 13 min.

Bus

Lijn 67 richting Wormer, uitstappen op bushalte Parkstraat. Deze stopt vrijwel voor de deur.