Clublessen - Brons

Hier vindt je alle informatie over ons danslesprogramma 'Brons'

Danscursus Brons

Als je nog nooit aan stijldansen hebt gedaan of je wilt een opfris-sessie, omdat het wel erg lang geleden is dat je gedanst hebt, is het goed om hiermee te beginnen.

Deze cursus vormt de basis van het stijldansen. Op een vrolijke, enthousiaste, informele  en ontspannen manier worden de basispassen aan je geleerd. Direct vanaf het eerste moment ben je zelf actief aan het dansen en worden tijdens de lessen de specifieke stapjes en houding van de verschillende dansen bijgebracht.

Tijdens het eerste jaar, in de clubles Brons, leer je de engelse wals, tango, quickstep, chacha, rumba en jive.

Wanneer je twijfelt of je het wel leuk zal vinden kom dan de eerste les meedoen en beslis daarna of je blijft. Wil je zonder partner inschrijven en is de drempel erg hoog..? Kom dan vooral meedoen en ontdek dat je niet de enige bent. Wij zijn vriendelijke mensen, je voelt je vast snel thuis.

Eisen op het gebied van kleding hebben we niet. Onze dansvloer is geschikt voor dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Je kunt evt. schoenen uit ons Schoenenfonds gebruiken, ze staan in allerlei maten voor je klaar.

Onze danslessen zijn centraal te boeken via de Dans Hotspot, onze accommodatie. Je vindt hier ook ons lesrooster. De lessen starten vanaf 9 september 2019.

Inschrijven lessen en lesoverzicht→

Naar Cursus Zilver →