Lesrooster 2023-2024

Lessen in de Dans Hotspot

Het nieuwe dansseizoen start op 2 oktober 2024. De danslessen van dansschool Lekker Stijldansen worden gegeven in de Dans Hotspot, Westzijde 71 in Zaandam. Je vindt bij de Dans Hotspot danslessen voor partnerdans en individuele dans, voor alle leeftijden. Docenten met passie voor dans leren je op een professionele wijze alles wat je nodig hebt.

Prijzen danslessen

Geen danspartner? Via ons DanceMatch concept vind je vast iemand om mee te dansen. Zie ook de informatie onderaan het lesrooster. (Meld je aan via info@danshotspot.com of 06 55 79 13 05).

Danslessen duren 1 – 1,5 uur, zoals in de Leskalender is aangegeven, er is een pauze van 20 min. In onze lessen krijg je een gevarieerd programma aan basisstappen, figuren en combinaties. Er is veel aandacht voor de rol van de leader en de follower (gendervrij), een goede connectie tussen beiden en de verbinding met de muziek. In de Dans Hotspot geven ervaren en deskundige docenten les met gepassioneerde assistenten:

Stijldansen – Saskia, Karin, Yoran, Klaas, Laura, Paul, Walter, Susana, Freek, Wietske

LaBlast – Yoran

Raynetics – Lonette

Lesrooster:

Maandag

10:00 – seniorenles (Brons/Zilver)

18:30 – La Blast (dans-sportles)

19:30 – Teens (beginners)

20:10 – Zilver ster

Dinsdag

18:00 – Raynetics (kracht & soepelheid training)

19:00 – Brons (1e jaars)

Woensdag

10:00 Revalidance (dans revalidatie, op afspraak)

19:00 – Brons

19:40 – Topklasse

Donderdag

19:00 – Instroomles Brons

20:00 – Instroom- & bijbeenles gevorderden

Vrijdag

19:00 – Zilver

19:40 – Goud

Zaterdag

dansfeesten, check de Eventkalender.

Zondag

dansfeesten, check de Eventkalender.

19:00 – Goud/Goud ster (5e jaars)

20:00 – Zilver

Dit jaar werken wij met DanceMatch, een concept dat we zelf ontwikkeld hebben. We gebruiken o.a. een appgroep waarvoor je je kunt aanmelden om gemakkelijk een danspartner te vinden voor lessen of feesten. Wil jij graag dansen en heb je geen danspartner?  Meld je aan voor DanceMatch. Wil je vaker dansen, dan ben je van harte welkom als hulpdanser.

Lessen boek je gemakkelijk online, check daarvoor de Leskalender. Klik de week van je keuze aan, vind je lesdag en les van je keuze en boek zelf online.

Leskalender

Dansschool Lekker Stijldansen kent allerlei bijzondere concepten, die stijldansen voor iedereen mogelijk en gemakkelijk maken:

Parttime dansles: dansen wanneer het jou uitkomt, op verschillende dagen mogelijk, je bent welkom in alle lessen van jouw dansniveau of een jaar hoger of lager. Fijn voor mensen met onregelmatige werktijden, zorgtaken of ingewikkelde weekprogramma’s.

One Dance a Day – een workshop die slechts één van de 10 stijldansen behandeld, handig om vergeten combinaties op te frissen.

Back to Basic – een workshop met lekker veel danstechniek om je dansvaardigheid te vergroten.

Revalidance – Revalideren op onze dansvloer, op afspraak. Warming up, interval dansen, cooling down. Tussendoor adviezen over voeding en beweging, mindfulness oefeningen, aandacht voor de emoties die bij ziekte en herstel ontstaan. Ruime ervaring in de afgelopen jaren laat goede resultaten zien bij herstel na Corona, kanker, hart- en vaatklachten, COPD, fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, functioneel neurologisch syndroom.

Voor al onze workshops, dansprogramma’s of les op maat neem je contact met ons op, wij overleggen met jou wat op dit moment wel en niet mogelijk is.

Contact