Open Podium Zaans Zilver

Zondag 4 oktober 2016

Dansschool lekker Stijldansen.Op zondagmiddag 4 oktober is voor de eerste keer een Open Podium voor 60-plussers georganiseerd: Zaans Zilver.

Met hulp van professionele begeleiding werd Zaankanters de kans geboden om op te treden op het podium van de grote zaal. Het Zaantheater organiseert Zaans Zilver in samenwerking met een team enthousiaste Zaanse 60-plussers.

Als FluXus-partner heeft dansschool Lekker Stijldansen danslessen verzorgd. Onze stijldansers lieten maar liefst zes verschillende dansen zien, zowel ballroom als latin. Daverend applaus en enthousiaste reacties! Bekijk hun dansdemonstratie op YouTube.

Stijldansen doet bijzonder goede dingen voor lichaam en geest: de vrolijke, gemoedelijke sfeer brengt blije gezichten. Alle dansbewegingen maken het lijf soepel en vergroten het uithoudingsvermogen. En geheel onverwacht ….. er is zelfs een nieuwe relatie IMG_1106ontstaan!

Hieronder vind je de foto’s van onze dansartiesten tijdens de eerste try-out op 28 september in het Zaantheater en van de overige voorbereiding. Bekijk de Zaans Zilver groep tijdens de warming up.

Met dank aan dansdocenten Klaas Paksa, Saskia Stoffers en Karin van Kooten. Tijdens Zaans Zilver dansten Klaas en Karin een slow foxtrot op de achtergrond van New York, New York. 35 jaar samenwerking, loyaliteit en commitment op het podium!