online danslessen

Wij zijn LIVE! Doe mee en ontdek hoe leuk het is om in je huiskamer te stijldansen.
check ons rooster op www.danshotspot.com

In deze Coronacrisis volgen de nieuwe maatregelen elkaar snel op. Voorop staat de veiligheid en gezondheid van onze leerlingen en ons team. Omdat het onduidelijk is hoe lang de social distancing zal duren en omdat dansen en je hoofd leegmaken een belangrijk aspect in je leven is, hebben we binnen de Dans Hotspot heel snel online en live danslessen ontwikkeld. Daarnaast zullen er op korte termijn uitzending-gemist filmpjes zijn en speciale workshops en body workout lessen. Er groeit ook een Dans Hotspot Bibliotheek met losse figuren in alle dansen. Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling!

Zorg in deze periode goed voor jezelf en voor elkaar, blijf gezond. Alles wat wij kunnen doen om daaraan bij te dragen, zetten we in.

Wij zijn blij met de tips en feedback die we in de afgelopen twee weken hebben gekregen, het hielp ons goed mee. Blijf dat vooral doen, met elkaar maken we een fijn lesprogramma voor iedereen die thuis is.

Contact

Keihard werken, stug doorzetten, met veel humor en passie voor dans. Zo zijn in rap tempo onze online lessen ontstaan.

Wat kan ik verwachten? De les is opgezet met instructiemomenten, doordansen op muziek en vraagmomenten. Tijdens de instructiemomenten is de microfoon uit in alle huiskamers, tijdens het doordansen ook. Tijdens de vraagmomenten praten we met elkaar, kun je vragen stellen en leggen we eventueel nog een keer iets uit. Wanneer je de figuren doordanst op muziek kijkt ons stijldansteam mee en geeft aanwijzingen.

lesrooster online lessen

Is mijn huiskamer geschikt? Alle dansen en figuren zijn passend gemaakt op een kleine ruimte, ook de ballroomdansen. Ons stijldansteam legt uit hoe je dat kunt doen en leert hiervoor speciaal extra figuren aan. Wanneer je vloer stroef is, of een stoffen vloerbedekking heeft wil je misschien liever een stuk zeil neerleggen om je gewrichten te beschermen. Er zijn speciale dansmatten verkrijgbaar, maar een simpele coupon glad keukenzeil doet het ook prima.

Ik weet niet hoe ik op mijn computer in jullie les moet komen. Dat is niet zo’n probleem, want ons supportteam helpt je online te komen. Op de website van de Dans Hotspot staat een handleiding voor een pc en voor een telefoon. Heb je meer hulp nodig, dan bellen we je voor de les op, om je door de handelingen heen te helpen.

Handleiding online lessen

Hoe betaal ik zo’n les? Ons leerlingensysteem Eversports werkt ook voor de online lessen. Heb je al een leskaart of abonnement van de Dans Hotspot, dan kun je dat gewoon gebruiken. Ben je een nieuwe leerling dan maak je bij het boeken van je les eerst je eigen account aan in Eversports. Deze account is persoonlijk. Dans je met je levenspartner dan maak je voor ieder een eigen account aan. Je kunt de betaling via Ideal doen.