Kerstbal


22 december 2018

Trek je mooiste outfit aan, schuif aan bij het gezellige kerstbuffet en zwier over de vloer! Iedereen is welkom, ook als je op dit moment niet bij ons op dansles zit of als je helemaal niet kunt dansen.

Kaartverkoop:
Dit jaar hebben we  voor het eerst vier verschillende soorten tickets! Alle tickets zijn beschikbaar t/m vrijdag 21 december. Hierna is het NIET MEER MOGELIJK om een kaartje te kopen waarmee je toegang hebt tot het kerstbuffet. Zorg daarom dat je op tijd bent;)
(Van de VIP-tickets is een beperkt aantal beschikbaar, wees er snel bij want op=op)

VIP-ticket (€27,50): glas prosecco bij binnenkomst, VIP tafel met bediening, entree tot buffet en vrijdansen, aanvang 18.00 uur.
Diner ticket (€ 17,50)
: Entree tot buffet & vrijdansen, aanvang 18.00 uur.
Kortingsticket (€ 12,50):Entree tot buffet & vrijdansen, waarbij je zelf iets meeneemt voor op onze buffettafel*, aanvang 18.00 uur
Vrijdansticket (€ 7,50): Entree tot vrijdansen, vanaf 21.00 uur

Nogmaals: bovenstaande tickets zijn allemaal verkrijgbaar t/m vrijdag 21 december! 
Aan de deur worden alleen nog vrijdanstickets verkocht, deze kosten € 10,00 per stuk en verlenen je entree vanaf 21.00 uur.
Dus wil je graag naar het buffet en bij de opening van het bal zijn? Zorg er dan dus voor dat je uiterlijk de dag vóór Kerstbal je kaartjes koopt! Dit kan per mail, telefoon of aan de bar in Dans Hotspot Van Kooten Zaandam.

Tijdens evenementen wordt betaald met Dans Hotspot-muntjes, deze zijn verkrijgbaar aan de deur