Spoedcursus stijldansen

Leer stijldansen in 1 avond!

Dansschool Lekker Stijldansen organiseert regelmatig een spoedcursus, korte danscursus en introductieles voor beginners! Ga je op vakantie en wil je lekker kunnen dansen op je bestemming? Binnenkort een bruiloft of ander feest waar gestijldanst wordt? Heb je nog nooit gedanst en ben je benieuwd of stijldansen iets voor jou is?  

In zo’n cursus leer je het allereerste begin  van de quickstep en de chacha. Ontdek hoe leuk stijldansen is, laat je twijfels wegnemen en start met dansen wanneer jij wil!
(De lesstof kan iets afwijken, afhankelijk van het niveau van onze dansers. Is de groep snel, dan pakken we er misschien nog een dans bij!)

Wist je dat het na het volgen van de introductiecursus mogelijk is om in te stromen in het reguliere dansseizoen? Interesse? Neem dan contact met ons op of bespreek het tijdens jouw korte cursus met de docente!

Je vindt onze lessen in Dans Hotspot Zaandam of Dans Hotspot Wormerveer. Inschrijven doe je via de Dans Hotspot. Betalen kan online via Ideal of bij aankomst aan de bar (pin of contant).

Eerstvolgende Introductiecursus:
De cursus bestaat uit drie lessen: maandag 21, 28 februari en 7 maart

Lestijd:

18:30 uur. De les duurt 1 uur.

Kosten
De kosten zijn € 30,00 per persoon. Betaling via Ideal bij online boeking of via pin of contant bij aanvang van je eerste les.

Nu inschrijven!