Het Lekker Stijldansen Team

Maak hieronder kennis met ons enthousiast en toegewijd team.

Managementteam

Kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand bij dansschool Lekker Stijldansen. Deze dansschool bestaat voor en door dansliefhebbers en wordt gedragen door de kracht van een trouw vrijwilligersteam. Wanneer je als mens de ruimte krijgt om jezelf te zijn, kom je tot bijzondere prestaties en tot gemoedelijk contact met anderen. De teamleiding richt zich hierop in al haar beslissingen.

Karin van Kooten

The Boss

Liënne Stremmelaar

Marketing- & Communicatiemanager, Sales, Relatiebeheer

Back Office

De werkzaamheden waar je niets van ziet of waarbij je niemand ziet, maar die zeker wel gebeuren, worden uitgevoerd door ons kleine ‘achter-de-schermen’-team.

Vincent Hoogstra

ICT, Licht- & Geluidtechniek


Het Dansteam

Lekker stijldansen,.. plezier in lesgeven.., anderen laten beleven hoe leuk het is om samen te bewegen… , blij worden van alle stralende blikken tijdens een dansles… Het zijn zomaar wat redenen waarom dit team met elkaar alle lessen in deze dansschool verzorgt. Om de kwaliteit hoog te houden hebben alle docenten zelf voortdurend les, zowel in dansfiguren als didactiek.

Karin van Kooten

The Boss

Colin Tieman

Henk Bönhke

Klaas Paksa

Laura Koopman

Bart van Veldhuisen

Antoinette Langereis

Saskia Stoffers

Programma Manager


Heb jij bijzondere kwaliteiten die niet bij ons team mogen ontbreken… stuur ons dan een mail of neem contact met ons op. Of kom gewoon langs (zie: onze dans-kalender voor data en tijden).