Het Lekker Stijldansen Team

Maak hieronder kennis met ons enthousiast en toegewijd team.

Managementteam

Kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand bij dansschool Lekker Stijldansen. Deze dansschool bestaat voor en door dansliefhebbers en wordt gedragen door de kracht van een trouw vrijwilligersteam. Wanneer je als mens de ruimte krijgt om jezelf te zijn, kom je tot bijzondere prestaties en tot gemoedelijk contact met anderen. De teamleiding richt zich hierop in al haar beslissingen.

Karin van Kooten
Liënne Stremmelaar
Marketing- & Communicatiemanager, Sales, Relatiebeheer
Marith Veldkamp


Back Office

De werkzaamheden waar je niets van ziet of waarbij je niemand ziet, maar die zeker wel gebeuren, worden uitgevoerd door ons kleine ‘achter-de-schermen’-team.

Bart Wegman
Administrateur
Laurens Hoogstra
Administrateur
Vincent Hoogstra
ICT, Licht- & Geluidtechniek


Het Dansteam

Dansteam

Lekker stijldansen,.. plezier in lesgeven.., anderen laten beleven hoe leuk het is om samen te bewegen… , blij worden van alle stralende blikken tijdens een dansles… Het zijn zomaar wat redenen waarom dit team met elkaar alle lessen in deze dansschool verzorgt. Om de kwaliteit hoog te houden hebben alle docenten zelf voortdurend les, zowel in dansfiguren als didactiek.

Antoinette Langereis
Bart van Veldhuisen
Colin Tieman
Henk Bönhke
Karin van Kooten
The Boss
Klaas Paksa
Laura Koopman
Marga Bleij
Patrick Sabel
Choreograaf
Saskia Stoffers


Heb jij bijzondere kwaliteiten die niet bij ons team mogen ontbreken… stuur ons dan een mail of neem contact met ons op. Of kom gewoon langs (zie: onze dans-kalender voor data en tijden).