Clublessen - Zilver

Hier vindt je alle informatie over ons dansprogramma 'Zilver'

Danscursus Zilver

Deze cursus is ons vervolg op de cursus Brons. Gedurende de cursus Brons heb je kennis gemaakt met de dansen: engelse wals, tango, quickstep, chacha, rumba en jive.

De danscursus Zilver gaat dieper op deze dansen in en er worden nieuwe figuren aan de dansen toegevoegd.

Heb je de cursus Brons niet bij ons gevolgd, maar wel de dansen die wij in dat pakket hebben onder de knie, dan kun je je ook bij ons inschrijven voor de cursus Zilver.

Aan het eind van de cursus kun je de volgende dansen uitvoeren:

engelse wals  – tango – quickstep – chacha – rumba – jive

 

Wanneer je twijfelt of je het wel leuk zal vinden kom dan de eerste les meedoen en beslis daarna of je blijft. Wil je zonder partner inschrijven en is de drempel erg hoog..? Kom dan vooral meedoen en ontdek dat je niet de enige bent. Wij zijn vriendelijke mensen, je voelt je vast snel thuis.

Eisen op het gebied van kleding hebben we niet. Onze dansvloer is geschikt voor dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Je kunt evt. schoenen uit ons Schoenenfonds gebruiken, ze staan in allerlei maten voor je klaar.


De lessen starten vanaf zondag 30 september. De cursus bestaat uit 11 lessen tot eind december 2018. Vanwege onze mogelijke verhuizing naar een nieuwe en grotere locatie aan het einde van dit jaar, zullen wij vanaf januari een nieuw lesprogramma aanbieden. Kosten voor het dansseizoen tot eind december 2018 € 100,– bij betaling aan het begin van de cursus. Pinautomaat aanwezig. Gespreide betaling mogelijk in 2 termijnen van € 55,00 via automatische incasso.

Lesrooster 2018/2019 Schrijf je in!