Clublessen - Goud

Hier vindt je alle informatie over ons dansprogramma 'Goud'

Danscursus Goud

Tijdens de cursus Goud worden de door jou geleerde dansen, uit het Brons- en Zilver programma, met nieuwe variaties en stijlen verder uitgebreid.

Tevens leer je tijdens deze cursus de volgende twee internationale stijldansen: Weense wals (Ballroom) & paso doble (Latin).

Deze dansen hebben een geheel eigen uitstraling. De Weense Wals is de oudste van de stijldansen die vooral in de Europese hoven de standaard was. Maar ook de paso doble, de Latijnse dans die ook wel : “de stierenvechters-dans” genoemd wordt zal je tijdens deze cursus eigen worden.

Aan het eind van de cursus kun je dan de volgende dansen uitvoeren:

engelse wals – tango – slow foxtrot – weense wals – quickstep – samba – chacha – rumba – paso doble – jive

 

Wanneer je twijfelt of je het wel leuk zal vinden kom dan de eerste les meedoen en beslis daarna of je blijft. Wil je zonder partner inschrijven en is de drempel erg hoog..? Kom dan vooral meedoen en ontdek dat je niet de enige bent. Wij zijn vriendelijke mensen, je voelt je vast snel thuis.

Eisen op het gebied van kleding hebben we niet. Onze dansvloer is geschikt voor dansschoenen, balletschoenen of danssneakers. Je kunt evt. schoenen uit ons Schoenenfonds gebruiken, ze staan in allerlei maten voor je klaar.


De lessen starten vanaf vrijdag 28 september. De cursus bestaat uit 11 lessen tot eind december 2018. Vanwege onze mogelijke verhuizing naar een nieuwe en grotere locatie aan het einde van dit jaar, zullen wij vanaf januari een nieuw lesprogramma aanbieden. Kosten voor het dansseizoen tot eind december 2018 € 10,– bij betaling aan het begin van de cursus. Pinautomaat aanwezig. Gespreide betaling mogelijk in 2 termijnen van € 55,00 via automatische incasso.

Lesrooster 2018/2019 Schrijf je in!