Opfrislessen

Fris je stijldans-kennis op!

Dansschool Lekker Stijldansen geeft iedere zondag van 17.00 – 18.00 uur een speciale opfrisles. Heb je vroeger gedanst en wil je weer beginnen, maar weet je niet meer alle passen? Zijn de basispassen en figuren wat weggezakt? Dan is deze les perfect voor jou!

Aanmelden is niet nodig, je kunt op ieder moment komen en betaalt je les voordat deze begint aan de bar. Zo kun je op elk moment beginnen met dansen, spontaan een les meedoen na Danscafé Ginger, een extra les volgen of figuren van vorig jaar herhalen waar je moeite mee had.

Vaste figuren of passen staan in deze cursus niet op de planning. We zien per week welke niveaus we in huis hebben en zorgen ervoor dat er op maat lesgegeven wordt! Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat een les voor jou misschien niet zo nuttig is of het niveau te laag of te hoog is, wij passen de les aan zodat hij past bij jouw niveau!

Wist je dat het na het volgen van (een) opfrisles(sen) mogelijk is om in te stromen in het reguliere dansseizoen? Interesse? Neem dan contact met ons op of bespreek het na afloop van de les(sen) met de docente!

Lestijd
Zondag, 17.00 – 18.00 uur

Kosten
De kosten zijn € 10,00 per persoon, per les. Betaling  aan de bar, pin of contant.

Danskalender
Benieuwd op welke dagen de les is? Laat je niet verrassen door vakanties en vrije dagen.. Neem een kijkje in de danskalender!

Nu inschrijven!