Spoedcursus stijldansen

Leer stijldansen in 1 avond!

Dansschool Lekker Stijldansen organiseert regelmatig een spoedcursus, korte danscursus en introductieles voor beginners! Ga je op vakantie en wil je lekker kunnen dansen op je bestemming? Binnenkort een bruiloft of ander feest waar gestijldanst wordt? Heb je nog nooit gedanst en ben je benieuwd of stijldansen iets voor jou is?  

In zo’n cursus leer je het allereerste begin  van de quickstep en de chacha. Ontdek hoe leuk stijldansen is, laat je twijfels wegnemen en start met dansen wanneer jij wil!
(De lesstof kan iets afwijken, afhankelijk van het niveau van onze dansers. Is de groep snel, dan pakken we er misschien nog een dans bij!)

Wist je dat het na het volgen van de introductiecursus mogelijk is om in te stromen in het reguliere dansseizoen? Interesse? Neem dan contact met ons op of bespreek het tijdens jouw korte cursus met de docente!

Eerstvolgende Spoedcursus:
woensdag 19 juni 2019

Lestijd

19.00 – 21:30 uur

Kosten
De kosten zijn € 22,50 per persoon, 2,5 uur les, ontvangst met kopje thee of koffie. Betaling is mogelijk aan de bar, pin of contant, of door overmaking van het bedrag op rekening NL 24 TRIO 0254 7958 11 t.n.v. Lekker Stijldansen. Ook nemen wij de Zaanse cadeaubonnen voor mantelzorgers aan.

Nu inschrijven!