Onze Partners

Hier vindt je alle informatie over onze partners.

Hieronder een opsomming van bedrijven en instellingen met wie we met erg veel plezier samenwerken:

logo fluxus
Bij FluXus kan iedereen actief bezig zijn met muziek, beeldende kunst, dans, digitale media, theater en musical. De persoonlijke en creatieve ontwikkeling staat daarbij voorop. FluXus biedt hiervoor de geschikte voorzieningen, goede docenten en een zeer uitgebreid programma.

De samenwerking met Fluxus biedt ongekende mogelijkheden en grappige kruisverbanden. Onze dansschool voelt zich prima thuis in de goed geoutilleerde danszalen van de afdeling Podiumkunsten

Bezoek Fluxus op: www.fluxus.nl

Kurt, Margriet en Elianne

Margriet Verbiest, Kurt Findhammer jr. en Elianne Verbiest zijn de gastdocenten van de Wedstrijdklas. Zij zijn ervaren wedstrijdtrainers en brengen je op een enthousiaste, deskundige manier met een flinke dosis humor snel op een hoger niveau. Wij zijn heel blij met deze hartverwarmende samenwerking.

ps   FB_20150601_12_44_16_Saved_Picture

Met Patrick Sabel, docent Jazz, moderne dans en nog veel meer, is in korte tijd een inspirerende samenwerking opgebouwd. Bruidsparen studeren met hem spectaculaire moves in voor hun openingsdans. Voor een goede stijldanshouding is spierkracht en soepelheid nodig, volg eens een dansles bij Patrick, prima aanvulling!

Bezoek Patrick op www.fluxus.nl

 

logo fi-ver
elianne en kurtFi-ver.com is een online danssportwinkel voor dansschoenen, danskleding en accessoires in Nederland. Fi-ver.com heeft als doel om dansers te voorzien in alles wat ze nodig hebben om hun danssport goed te kunnen beoefenen. Hierbij kunt u denken aan dansschoenen, trainingskleding, wedstrijdkleding, debutanten kleding, accessoires, tweede hands artikelen, etc.

Deze webshop is van onze wedstrijdtrainster Elianne Verbiest. Goede kwaliteit, comfortabel. Zo gemakkelijk om in onze eigen dansschool te kunnen passen. Je koopt pas als je echt tevreden bent.

Bezoek Fi-Ver op: www.fi-ver.com