Lesrooster 2022-2023

Rooster voor het nieuwe dansseizoen in onze locatie Zaandam

Het nieuwe dansseizoen start op 3 oktober 2022. Je vindt bij de Dans Hotspot danslessen voor partnerdans en individuele dans, voor alle leeftijden. In alle lessen voor partnerdans kun je ook meedoen als je geen danspartner hebt. Docenten met passie voor dans leren je op een professionele wijze alles wat je nodig hebt.

Danslessen duren een uur, tenzij anders aangegeven, er is een pauze van 20 min. In onze lessen krijg je een gevarieerd programma aan basisstappen, figuren en combinaties. Er is veel aandacht voor de rol van de leader en de follower (gendervrij), een goede connectie tussen beiden en de verbinding met de muziek. In de Dans Hotspot geven ervaren en deskundige docenten les met gepassioneerde assistenten:

Stijldansen – Saskia Stoffers, Karin van Kooten, Maarten van Schalm, Laura Koopman, Paul Groot, Walter van den Berg, Susana Gomez Groet

LaBlast – Maarten van Schalm

Lesrooster:

Maandag

19:00 – Stijldansen Zilver (2e jaars)

19:40 – Stijldansen Brons (beginners)

21:00 – LaBlast (individuele dans)

Dinsdag

19:00 – Stijldansen Zilver ster (3e jaars)

19:40 – Stijldansen Zilver (2e jaars)

Woensdag

Privelessen en openingsdansen voor bruidsparen op afspraak

Donderdag

19:00 – Stijldansen Goud (4e jaars)

19:40 – Stijldansen Zilver ster (3e jaars)

21:00 – Goud ster (5e jaars)

Vrijdag

19:00 – Brons (beginners)

19:40 – Topklasse (6e jaars ev, 1,5 uur)

Zondag

19:00 – Goud ster (5e jaars)

19:40 – Goud (4e jaars)

21:00 – Brons (beginners)

Dit jaar werken wij met DanceMatch, een concept dat we zelf ontwikkeld hebben. We gebruiken o.a. een appgroep waarvoor je je kunt aanmelden om gemakkelijk een danspartner te vinden voor lessen of feesten. Wil jij graag dansen en heb je geen danspartner?  Meld je aan voor DanceMatch. Wil je vaker dansen, dan ben je van harte welkom als hulpdanser.

Bij inschrijving voor de lessen betaal je de eerste maand inschrijfgeld, € 35 voor beginners en € 60 voor gevorderden. Ga je door met je lessen dan betaal je daarna het resterende lesgeld van € 300. Je kunt dit bedrag eventueel in 10 termijnen van € 32 betalen, in totaal € 320.

Lessen boek je gemakkelijk online, check daarvoor de Leskalender. Klik de week van 3 oktober aan, vind je lesdag en les van je keuze en boek zelf online.

leskalender

Dansschool Lekker Stijldansen kent allerlei bijzondere concepten, die stijldansen voor iedereen mogelijk en gemakkelijk maken:

Parttime dansles: dansen wanneer het jou uitkomt, op verschillende dagen mogelijk, je bent welkom in alle lessen van jouw dansniveau of een jaar hoger of lager. Fijn voor mensen met onregelmatige werktijden, zorgtaken of ingewikkelde weekprogramma’s.

One Dance a Day – een workshop die slechts één van de 10 stijldansen behandeld, handig om vergeten combinaties op te frissen.

Back to Basic – een workshop met lekker veel danstechniek om je dansvaardigheid te vergroten.

Revalidance – Revalideren op onze dansvloer. Warming up, interval dansen, cooling down. Tussendoor adviezen over voeding en beweging, mindfulness oefeningen, aandacht voor de emoties die bij ziekte en herstel ontstaan. Ruime ervaring in de afgelopen jaren laat goede resultaten zien bij herstel na Corona, kanker, hart- en vaatklachten, COPD, fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, functioneel neurologisch syndroom.

Voor al onze workshops, dansprogramma’s of les op maat neem je contact met ons op, wij overleggen met jou wat op dit moment wel en niet mogelijk is.

Contact