Body & Dance

Hier vindt je alle informatie over ons danslesprogramma 'Body & Dance'.

Om mooi en prettig te kunnen dansen heb je zowel kracht, uithoudingsvermogen als soepelheid nodig. Dansen is een ijdele sport, presentatie en uitstraling zijn belangrijk, zeker bij het wedstrijddansen. Gedurende de cursus Body & Dance train je je lichaam en geest op al deze gebieden.

Het oefenprogramma wordt wekelijks samengesteld uit yoga-, kracht-, techniek-, ademhalings- en duur-dansoefeningen. Een mix die wat wonderlijk lijkt, maar die heel effectief is.

 

Heel geschikt voor dansers, haast onmisbaar voor wedstrijddansers, bijzonder geschikt voor iedereen die wat meer balans wil vinden in het leven en een bewegingsvorm zoekt die zacht is voor het lichaam.

Fake it, till you make it! Wanneer je je lichaam soepel en sterk maakt, wanneer je stevig op beide benen staat, wanneer je jezelf in balans kunt houden, zul je steeds meer zelfvertrouwen en vrijheid ervaren. En dat straal je natuurlijk uit!

Na een uurtje Body & Dance voel je je lekker energiek en heb je rust in je hoofd. Op den duur krijg je een mooiere houding.

Wanneer je twijfelt of je het wel leuk zal vinden kom dan de eerste les meedoen en beslis daarna of je blijft. Op 8 oktober 2017 is er een proefles, doe mee!

Eisen op het gebied van kleding hebben we niet. Je vindt het wellicht prettig gemakkelijke (sport)kleding te dragen en op blote voeten of jazzballet schoenen te zijn.

Een losse les kost € 10,00. Wil je vaker komen dan is het aantrekkelijker om lid te worden van DSV Dance Passion Zaandam. Voor de Body & Dance lessen betaal je dan een maandelijkse contributie van € 30,00.

 

 

Lesrooster 2017/2018 Schrijf je in!