Wedstrijdklas

Altijd al Nederlands Kampioen willen worden? Dit is je kans!

Danssportvereniging Dance Passion Zaandam

Speciaal voor onze wedstrijddansers is DSV Dance Passion Zaandam opgericht.
Wanneer je lid bent van deze danssportvereniging kun je deelnemen aan de lessen in de Wedstrijdklas. Je wordt voorbereid op wedstrijden in de Debutantenklasse van de NADB. Ben je gemotiveerd, bereid om lekker veel te dansen en wil je winnen, dan ben jij wellicht een aanwinst voor ons wedstrijdteam.

Kurt en Elianne, onze gastdocenten, leiden je via een succesvol Italiaans trainingsprogramma op tot wedstrijddanser. Zij zijn zelf succesvolle wedstrijddansers, bekijk ook het filmpje in ons video album. Margriet Verbiest is een ervaren en getalenteerd wedstrijdtrainster, zij verzorgt eveneens gastlessen.

Na een cyclus van 15 lessen heb je de basis van zes wedstrijddansen geleerd. Je weet dan ook hoe je jezelf presenteert op een wedstrijd, hoe je vol zelfvertrouwen kunt lijken terwijl je heel zenuwachtig bent, waar de jury op let en, heel belangrijk, hoe je plezier kunt beleven aan een wedstrijd.
Tot nu toe heeft ons wedstrijdteam maar liefst 7 bekers gewonnen.

Lid worden van de danssportvereniging Dance Passion Zaandam kan via ons inschrijfformulier.
Contributie: € 30,- per maand voor wekelijkse les en gratis toegang tot de vrije danstrainingen op maandag.
Wanneer je traint bij DSV Dance Passion Zaandam verwachten we dat je tegelijkertijd bij Lekker Stijldansen een clubles volgt.

Lestijd Wedstrijdklas : donderdag 19.00 – 20.00 uur
+ zaterdag 21.00 – 22.30 (op dagen dat er géén vrijdansen is, check de agenda voor data)

Vrije danstraining: maandag 19.00 – 21.30 uur

Nu inschrijven!

(De inschrijving voor de wedstrijdklas gaat via het inschrijfformulier van Dans Hotspot Van Kooten)


Gun je deze jonge mensen een kans en ben je bereid ze financieel te ondersteunen? Word begunstiger! Neem contact met ons op voor meer informatie.